Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pesca e Aquicultura. |
Data corrente: |
06/01/2012 |
Data da última atualização: |
06/01/2012 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
RODRIGUES, A. P. O.; FRACALOSSI, D. M.; GOMINHO-ROSA, M. do C. |
Afiliação: |
ANA PAULA OEDA RODRIGUES, CNPASA; DÉBORA MACHADO FRACALOSSI; MARIA DO CARMO GOMINHO-ROSA. |
Título: |
Comparative evaluation of three methods for analysis of dietary fiber. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD AQUACULTURE, 2011. Abstract... Natal: World Aquaculture Society, 2011. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This study comparatively evaluated the enzymatic-gravimetric method and the most commonly used methods in fish nutrition ? the crude fiber and neutral detergent fiber methods. |
Thesagro: |
Aquicultura; Dieta; Fibra; Nutrição animal; Peixe. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/51828/1/was.pdf
|
Marc: |
LEADER 00757nam a2200193 a 4500 001 1911937 005 2012-01-06 008 2011 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aRODRIGUES, A. P. O. 245 $aComparative evaluation of three methods for analysis of dietary fiber.$h[electronic resource] 260 $aIn: WORLD AQUACULTURE, 2011. Abstract... Natal: World Aquaculture Society$c2011 520 $aThis study comparatively evaluated the enzymatic-gravimetric method and the most commonly used methods in fish nutrition ? the crude fiber and neutral detergent fiber methods. 650 $aAquicultura 650 $aDieta 650 $aFibra 650 $aNutrição animal 650 $aPeixe 700 1 $aFRACALOSSI, D. M. 700 1 $aGOMINHO-ROSA, M. do C.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Pesca e Aquicultura (CNPASA) |